.. Se olen minä. Tilasin lehdenkin vain sen takia että se oli a) halpa, b) siinä mukanaa tulee ihana Ivanahelsingin iltalaukku. Yksi pieni mainos ja kohta , klikkaa tästä. No miepä klikkasin. onneksi setti maksaa vain 20€. Tuntuu että hairahdan tämmöisiin mainoksiin usein. Sitten kiroilen kun kaapit on täynnä turhaa lehtien mukana tullutta roinaa. Voi minua. Jos jotakuta muuta houkuttaa saada sievä iltalaukku ja muutama Olivialehti TÄSSÄ linkki! Pientä mainontaa. Olisi myös kiva jos olette hurahtaneet tilaamaan ko. lehden vain iltalaukun vuoksi. Haluan kohtalontovereita! :D

Olen muutenkin sitä mieltä että nettitilaaminen ja shoppailu on liiiiian helppoa. Klik klik ja klik ja sinne meni 100€! Ja voi kuinka rakastankaan sitä. Voin vain istua kotona rumissa isoissa mukavissa ja kotoisissa vaatteissa. Tukka sekaisin ja naama ruvella. Ihanien vaatteiden ostaminen ei voisi olla helpompaa! Vai voisiko? Tilaan ensin innoissani vaatteita (joskus vain sen perusteella kuinka kivoilta ne näyttää sen mallin päällä. Ehkä myös salaa toivon, että se vaate tekee miut samannäköseksi.) Saahan sitä haaveilla. Koskaan ei ole käynyt niin, että muuttuisin kauniin mallin näköiseksi. Kumma juttu. Kotona vaatteet eivät olekkaan yhtä ihania ja aaaaw sitä palauttamisen ihanuutta. Tässä vaiheessa on PAKKO poistua kotoa ja koettaa näyttää ihmiselle. (Ai miksi? No en minä halua pelotella kanssa ihmisiäni!). Vaatteiden palautuspaketti ei liiku itsestään postiin. Se on sääli. Ja vaikka puheista saattaa ymmärtää, etten koskaan liiku sisältä mihinkään, olette väärässä. Tykkään olla ulkona ja nauttia raikkaasta ilmasta. En kuitenkaan pidä siitä, että olen pakkautunut 100 kiloon vaatteita ja minun pitäisi mennä vaatekauppaan. Eikä sekään ole vielä niin paha kuin SOVITTAMINEN. Se että riisuu 100 kiloa vaatteita pois päältä on tuskaa. Hiki virtaa, naama punoittaa ja tukka on sekaisin. Siinä vaiheessa mikä tahansa vaate näyttää rumalle. Pahinta on kuitenkin tunne siitä, että on todella ruma. En pidä itseäni rumana. Enkä kauniina. Usimmiten olen ihan tyytyväinen ulkonäkööni vaikka nenäni on hassu, hampaat kuin pikku hirviöllä ja tukka ohut kuin hiiren häntä. Ehkä enemmän pidän siitä tunteesta joka tulee sisältä. Ja enhän minä näe itse kokoaikaa miltä näytän. Monesti saatan luulla näyttäväni aivan eriltä, kunnes näen itseni peilistä :D. Pahin idea on lähteä vertailemaan itseään muihin. Niin ei pidä koskaan tehdä! Ja miksi pitäisi? Haluaisin saada yhdenkin syyn? Ja miksi itsestä löytää ne kaikki virheet kun toista ihmistä pitää täydellisenä? Miksi itsestä ei voisi löytää niitä hyviä piirteitä ja etsiä vieraista niitä huonoja puolia? Voin lyödä vetoa, että jokaisessa meissä on niitä hyviä ja kauniita puolia! Ja parhaimpia ovat ne ihmiset, joista nämä löytyvät sisältä <3.

Hairahdin taas harhapoluille :D Tarkoitukseni oli siis mainostaa että mitä tilasin! Tilaan paljon vaatteita H&M:ltä. Ei se ole ehkä eettisesti oikein, mutta vaatteet ovat mukavia ja edullisia. Laadukkaita ne ei oikeastaan ole, mutta en usko että mistään "halppis" vaateketjusta saa laadukkaita vaatteita. Vinkki: älä osta koskaan edullisia kenkiä. Se että ostat joka vuosi uudet 20-40€ maksavat kengät tulee paaaaaljon kalliimmaksi kun kerran ostat 100€ maksavat kengät. Yleensä kengät kestävät pidempään ja eivät pilaa sinun jalkojasi.

Niin. Takaisin tilailuihin. (Olen jo etukäteen pahoillani, mutta kuvat ovat edelleen tosi pieniä kun en osaa niitä suurentaa!) OSASIN!

Kuva TÄÄLTÄ!

Tilasin ihan huippu söpön pöllökaulakorun H&M:ltä. En yleensä käytä kaulakoruja mutta en voinut vastustaa! Katsokaa nyt sen simmuja! Ja koru näyttää varmasti tosi kivalle yksinkertaisen asun kanssa. (Ihan kun mie näistä jotain tietäsin:D) Onhan koru tietysti rihkamaa, mutta katsokaa nyt sen pöllön silmiä! Ja olen aina jollakin tasolla pitänyt pöllöistä ja olen aina halunnut nähä pöllön luonnossa istumassa puunoksalla huhuilemassa!

Kuva TÄÄLTÄ!

Tilasin myös ison Sex Pistols paidan. Kun näin paidan koin elämyksen "toi mun on pakko saada!" Ja kyllä. Kuuntelen Sex pistolssia ja levyhyllystäni löytyy useampi heidän levynsä. En siis ostanut paitaa sen vuoksi että "Heiii cool! Haluun Sex Pistols paidan ku se on niin siistii!" Paijassa on särmää. Tummat tiukat pillifatkut ja pöllökoru! Ehkä alle voisi laittaa pitkähihaiset T-paidan. (Olen viluinen). Jos paita ei ole muuten hyvä, käytän sitä kotona löhömöhö paitana. Olen aina halunnu ylisuuren T-paidan joka vaan roikkuu muin päällä. Kokonaisuuden kruunais pitkä ja pörröinen tukka. tai no ei pörröinen. Kiharainen. Mutta täytyy tyytyä siihen mitä miulla on. Hiirenhäntä <3

Kuva TÄÄLTÄ!

Tilasin myös harmahtavan pitkän neuleen. Näitä ei voi olla koskaan liikaa. Paitaa voi myös pitää ylläolevan T-paidan kanssa. Otin myös riskin ja valitsin mustan sijasta vähän erilaisen värin. En yhtään osaa kuvitella miltä se näyttää miun päällä. Toivottavasti hyvältä :D.  Odotan kyllä tilaustani innoissani. Harmi vaan, että taisin tilata aika suosittuja vaatteita, kun toimitusaika oli vaikka kuinka monta viikkoa. Melkein voisi laskea jo kuukausissa. Voinkin laittaa tilaukset joululahja pakettiin ja avata sitten jouluna! Taatusti tulee mieleisiä joululahjoja ^^.

Taidankin käydä suurentamassa aikaisempien postausten kuvat! Hyvät yöt! ZzZzZ