Haluan ulkomaille. Ja en mitään turistimatkaa. Ehen. Haluan jonnekkin kauas, lämpimään missä näkee oikeeta kulttuuria ja elämää. Jonnekkin pikkuparatiisiin. Euroopan ulkopuolelle kiitos. Ei mitään Espanjan matkoja tai riviera rantoja. Yöks. Haluan nähdä oikeeta elämää ja oikeeta kulttuuria. Ei mitään lanzarote kamaa missä sisäänheittäjän osaavat sanoa "hei" jokaisella kielellä. Lanzaroten matka oli kyllä ihana. En ole koskaan ennen tuntenu oloani niin rennoksi kuin siellä. Mutta haluan jotein erilaisia. Lanzarotella ei ollut omaa kulttuuria vaan minun silmään kaikki näytti turistien tuomalta. Ruokakin oli yksi sekameteli soppa. Toisessa paikassa tarjottiin Kiinalaista ruokaa kun toisessa oli taas pizzaa, kolmannessa tacoja. Maisemat oli kyllä uskomattomat. Ei siinä mitään. Nähtävää oli samoin kuin shoppailuakin (harmi kun oli turhan pieni budjetti!). Se oli hyvä ja ihana ensimmäinen ulkomaanmatka <3

Seuraava on sitten jo ihan erilainen. Mutta ei matkaa ihan vielä. Haluan nauttia vielä hetken ihanasta syksystä ja sen monista monista monista väreistä. Aivan kuin syksy antaisi paremman tekosyyn lakata kynnet punaiseksi. Mitä punaisempi, sen parempi. Punainen on muutenkin ihana väri. Olen pitänyt siitä aina ja tulen varmasti pitämäänkin. Jossain vaiheessa ostin aina vain punaisia vaatteita. Ihan sama miten ihania värejä paidasta oli, otin aina punaisen. uskomatonta. Mutta ei. Ei minun vaatekaapissani ole pelkkää punaista. Enää. Itseasissa vaatekaapissani ei taida olla punaista kuin hame. Nyt kaikki on mustaa. Miksi ei voi ostaa usean värisiä vaatteita? Miksi ostan aina sitä samaa väriä. Pöh.

Onko väärin ihannoida muiden ihmisten pukautumistapaa? Ja salaa toivoa että itsekkin osaisi pukeutua niin? Minä nimittäin teen sitä. Selailen erilaisia blogeja ja ihastelen ihmisten vaatteita. Ihastelen myös tuttujeni vaatteita. Serkkuni, armas T, pukeutuu mahtavasti. Miksi en ole saanut hänen tyylitajuaan vaikka meissä virtaa samoja geenejä? Ehkä T on saanut geenit "väärältä" puolelta (Kirjoittajan huom. minun kannalta väärältä puolelta). Ehkä seuraavalla kerralla ostankin jotain ihan erilaista ja yllätän kaikki. Ei aina pelkkiä farkkuja ja t-paitoja. Haluan jotain muuta välillä. Minut voi ilmoittaa muuttumisleikkiin!

Muuttumisleikissä joku voisi tehdä minulle pitkän ja paksun tukan. Sellasen mikä vähän aaltoilee. Miksi minun tukka on tynkä, ohut ja ei yhtään aaltoileva? Miksi oi miksi!? Sellaisen tukan kasvattamiseen menee ikuisuus ja järki eikä kärsivällisyyteni kestä. Olen hyvin kyllästyvää sorttia. En ikinä tykkää tukastani, paitsi silloin, kun se on juuri tehty "uudestaan". Haluaisin vaihtaa väriä tuon tuosta. Enkä myöskään osaa päättää haluanko pitkän tukan vai lyhyen. Pitkä, lyhyt,pitkä, lyhyt.. kamppailen asian kanssa varmasti vielä loppu elämäni. Jos kasvatan nyt oikein pitkän tukan (tai ainakin edes vähän pitkän) voin sitten hyvälläå omalla tunnolla päättää haluanko pitää sen vai en. Voivoi. Välillä on kovin hankalaa olla Tuija.