Tai no voisin mie ilman niitä elää, mutta elämä olisi paljon ankeempaa ja hankalampaa! Nautin tietyistä asioista kovin paljon, kuten kynttilöistä. Rakastan pimeitä iltoja, koska sillon kun laittaa kynttilöitä, tulee aivan mahtava tunnelma ja fiilis. Sillon voi kääriytyä peiton sisään ja hörppiä kuumaa kaakaota kera hyvän kirjan! Mikä onkaan mahtavampaa <3 Ilman kynttilöitä maailma olisi paljon harmaampi ja ankeempi.

 

Ihan toisessa ääripäässä on rakas läppärini! Se ei tuo maailmaan kyllä minkaanlaista ihanaa tunnelmaa tai fiilistä, mutta en silti voisi elää ilman konetta. Monesti pidän ihmisiin yhteyttä messengerin tai naamiksen kautta. Ja jos ei ole konetta, on se hiukkasen hankalaa. Tykkään myös spelailla koneella ja kuunnella sillä musiikkia. Työhommiakin olisi lähes mahdoton tehdä ilman konetta. Sähköpostejakin pitää käydä tarkistamassa useasti päivässä ja nettishoppailu olisi aivan mahdotonta. Rakastan nettishoppilua! Ei tarvitse lähteä mihinkään eikä tarvitse sovittaa hiki hatussa. Jos tulee nälkä tai jano, niin senkus kipittää keittiön, ottaa ruuat koneen ääreen ja jatkaa shoppailua. Nettishoppailussa välttää myös ruuhkat. Vihaan liikkua suurissa ihmismassoissa. Saan siitä ahistusta.

 

Tähän väliin taas pieni huomautus, että nämä asiat eivät ole mitenkään tärkeysjärjestyksessä. Oikeastaan ne ei oo missää järjestyksessä. Eikä minulla ole kaikille edes mitään loogista selitystä. Joskus asiat vain ovat niin kuin ne ovat! Niin kuin nämä seuraavat. Converset. (Tai siis ylipäätään kengät..) Maailmassa on epäilemättä monia satoja tuhansia ellei miljoonia erilaisia kenkiä ja itse olen rakastunut Converseihin. Kengät ovat hyvät jalassa ja toimii mahtavasti farkkujen kanssa! Ja hameiden. Mahtavat kengät! Niitä voi pitää kävelyllä, shoppailureissulla, mökillä, treffeillä... En mie keksi paikkaa jossa niitä ei voisi pitää. No ok. Ehkä häämekon kanssa Converset voisivat olla liian tylyt. Mutta siis tämmösissä normaaleimmissa tilanteissa niitä voi pitää lähes missä vain! Ja Converseja saa vaikka minkä värisenä! Aina voi mätsätä vaatteisiin sopiviksi. Niitä saa myös monen pituisilla varsilla. Ihan mahtavat kengät! I <3 Converse! (Itsellänihän on marjapuuron väriset!)

 

 

Seuraavaksi voisin mainita rahapussini! Ilman sitä ei tulisi mitään. Kannan siellä koko omaisuuttani mukana. Ja vähän muistoja ja hirmusen kasan kuitteja. Korteista puhumattakaan. On etukorttia Seppälään, KappAhliin, Jim & Jilliin.. Ja tie vaikka minne. Tuntuu, että tarvitsisin korteille oman laukun, koska pelkään rahapussini ratkeavan liitoksistaan! Se olisi julmaa, koska löysin vähän aikaa sitte ihan mahtavan ja söpön ja täydellisen rahapussin! Rahapussini on hyvin girlygirl joka on sinänsä aika huvittavaa, koska olen kaikkea muuta kuin girlygirl! Välillä kyllä yritän olla ^_^ Olenhan sentään tyttö! Rahapussissani on iso rusetti! <3 aaaaaw!

 

Kenkien lisäksi minulla on varmasti joku laukku hulluus. Aina kun näen jonkun ihanan laukun, minulle tulee olo, että se on PAKKO ostaa. Ei VOI jättää ostamatta. Minusta tuntuu, että suurin osa miun rahoista menee siis kenkiin ja laukkuihin. d'Oh! Ja en edelleenkään ole kovin girlygirl! Alla oleva laukku ei ole mitenkää suosikkini, mutta se on viimeisin laukku investointini. (Joka siis tuli tilaajalahjana:D) Laukku on Ivana Helsinkin söpskä laukku, jota ajattelin pitää baarilaukkuna. (Laukku on nin iso, että sinne varmasti mahtuu piilopullo!:DD) Laukuilla on vaan kätevä täydentää jotain asua ja erilaiset laukut käyvät erilaisiin tilanteisiin ja laukkuja pitää olla myös monen kokoisia. Ei kaikki laukut sovi esim. työlaukuiksi. Pitää mahtua kalenteri ja muistiinpanovälineet. Baariin taas riittää ihan pieni laukku, koska mukana on vain pankkikortti & henkkarit ja puuteri & kajaali. Mahtuu hyvin pieneen kassiin! Niin ja puhelin tietysti. Mut se nyt mahtuu pieneenkin kassiin ^_^

 

 

 

Tässä taas muutama asia joita tarvitsen elämässäni. Näitä löytyy vielä, eli jossain vaiheessa taas jatkuu! Ciao!

Ps. Kamerani ei ole mikään huippulaadukas, joten pyydän anteeksi kuvien huonolaatuisuutta ^_^