Eilisen 10,5 h työpäivän jälkeen, tää päivä on tuntunu ihanan lepposalta ja kaiken kruunaa se, että lähetään viettämään viikonloppua Savonlinnaan! Ja nään ihanaa Niinaa taas piiiiitkästä aikaa! Toivottavasti kehitellään jotai villiä tekemistä ;D Pääsis vähän rentoutuu, kun tuntuu, että välillä stressaan tuota miun työtä. Tai no "työtä". Harjotteluahan se on.. On ihana päästä Savonlinnaan vaan olemaan ja viettämään viikonloppua. Parasta siinä on kyllä se, että pääsee saunaan<3 On ihan kamalaa asua täällä kun ei pääse saunomaan! Menee pitkiäkii aikoja ennen kun pääsee. Ja mie niin rakastan saunomista! Ihan yli kaiken. Mahtavinta on se, että pääsee jonkun mökille saunaan. Sillon voi saunoo ja uida vaikka koko päivän jos siltä tuntuu.

Ja vasta! Vasta on ihana ja se tuoksu on ihana ja se rentoutuminen kun sillä viuhtoo! Tykkään kovasti myös erilaisista saunatuoksuista. Suosittelen salmiakkia! Saunan jälkeen ihokin on ihan erituntunen ja sen jälkeen on mahtavaa käpertyä peiton alle ja mennä nukkumaan. Saunan jälkeen iho on niin kuuma, että se tuo ihanaa lämpöö sinne paiton allekkin <3. Kumpa olisi jo lauantai ja pääsisi saunomaan!

Kuva: clik

Saunomisen huono puoli on se, että miulle tulee siellä paha olo.. En tiiä mistä se johtuu, eikä näin oo käyny aina.. Haluaisin nauttia saunasta kunnolla, mutta aina pitää kuullostella, että joskos se paha olo sieltä tulee. Se himppasen pilaa saunomisnautintoa. Olen yrittänyt juua ennen saunaa kunnolla, olen juonut saunassa, olen syönyt ennen saunaa (sen jälkeen oksentaa) ja mikään ei tunnu auttavan. Ainoa helpotus on se, kun menee jonnekkin viileään paikkaan rauhottumaan. Sen jälkeen taas sydän alkaa hakata normisti.

Onkohan miussa joku vipu, joka on menny saunosmisvastaiseen asentoon? :D Onko muilla samanlaisia kokemuksia saunomisesta?

 

Photo: clik

Ps. saunan pitää olla puulämmitteinen! Sähkösaunat ei ole kivoja.. Niistä puuttuu se tunnelma ja löylyt on ikävät..