Ihan mahtava löytö! Iron fist korkokengät! Kumpa voisin saada sellaiset! Et tarvitsisi pelätä olevansa liian naisellinen ja tyttömäinen vaikka jalassa olisikin korkkarit! Onko Suomessa liikettä joka myy ko. kenkiä? Jos on, minusta tulee niien vakkari asiakas!

Kuva täältä !

kattokaa nyt miten mahtavat kengät! Ihan ylisöpöt kaikkine epäsöpöyksineen! Tuollaiset voisin haluta kenkähyllyyni anytime!

Kuva täältä !

Ai että minkä kanssa tuollaset kengät käy? Ite ainakin pitäsin noita jonkun tyttömäisen söpön mekon kanssa kera mustat sukkahousut. Tai sitten ihan farkkujen kanssa, joista on käännetty lahkeet & toppi. Miusta nuo kengät on vaan niin mahtavia, eikä tuollasia tulis vastaan joka kadun kulmassa! Pakko lisätä hankittavien listaan <3

Kuva täältä !

Nuo punaset kiilakorot on ihan liian ihanan syötävät! Ne on aika girlygirl, mutta ne on kuitenkin aika tummat ja toimisi monenlaistan vaatteiden kanssa. Ihan mahtava löytö! Jos jollakin on kokemuksia Iron fist kengistä, haluisitteko jakaa niitä miun kanssa? Millasta materiaalia ne on ja ovatko ne kestäviä? Oon vaan niin rakastunu, etten voi lakata hypettämästä niien mahtavuutta!

Kuva täältä !

Iron fistillä on myös mahtavia balleriinoja! Voi kumpa minulla olisi työ ja kohtalaiset tulot! Laittaisin kengät heti tilaukseen! Kuolaan niitä niin kauan kun saan omat. Joita sitten kuolaan kotona ja hypetän ja teen kaverit hulluiksi miun Iron fist höpötyksillä! I'm in love <3