Hmmh. Heräsin yhdeksältä vaikka kelloni ei ollut edes herättämässä. Herään nykyään aina yhdeksältä. Joskus vaan jatkan uniani mutta en tänään. Pitäisi tiskata. Minun on pitänyt tiskata jo jonkun aikaa, En vain ole halunnut. Vaikka tiiän että sitten kun tiskaisin ni se on sitten ohi. MIks mulle käy aina näin. Jos pitäisi tehä jotain mistä ei pidä, sitä vaan lykkää ja lykkää.. Nyt jos fiksuna tyttönä tiskaisin nuo niin niitä ei kerkiäisi kertymään tuon enempää.. Mutta en ole fiksu vaan äärimmäisen laiska ja taidan lykätä sitä vielä ja lähteä hoitamaan kaupungille muita asioita ennen kun lähden töihin.
Oikestaan minua ei huvittaisi lähteä töihinkään. Kumpa voisin käpertyä peiton alle koko päiväksi nukkumaan. Olla sielä tietämättä maailman menosta tuon taivaallista. Aah! Ei ei! Töihin on mentävä. Ei ole tapana lusmuilla töistä. Vaikka joskus mieli tekisikin.
Se on hassua miten joskus tulee olo ettei oikeasti jaksaisi eikä haluaisi tehdä mitään. Onkohan minussa vikaa vai onko täällä jossain ihmisiä jotka joskus kokevat tämän saman tunteen? Ehkä se vain johtuu itsekurista. Jos oikeesti tahtosin niin nostasin ison ahterini tästä tuolista ja tarttusin tiskiharjaan. Sitä ennen minun oisi vaihettava päivä vaatteet. Jonka jälkeen voisin käydä kaupungilla ja lykätä taas tiskaamista. Niinpä taidan tehdä. Jos jollakin on neuvoja kuinka itseään saa otettua niskasta kiinni, niitä otetaan miuluusti vastaan!
Laiskaa päivänjatkoa!