Mie tulinkin takasin. Blogspot ei tuntunu yhtään miulta. oon varmaan liian kiintyny Vuodatukseen. Oonhan mie täällä bloggaillu jo joitakin vuosia. Vähän saman kun koettasi vaihtaa parhaan ystävän uuteen. Ei se ole yhtään sama enää! Mutta nyt tuntuu ihanalta olla taas täällä! Tuntuu, että bloggailu intoni taas nousi asteen verran. Blogspotissa tuntu, etten halua edes bloggailla. Ehkä vielä joku päivä perustan Vuodetukseen uuden blogin, koska nuo vanhat kirjoitukset eivät enää tunnu minulta. Välillä kun niitä lukee niin tuntuu, että joku vieras ihminen olisi ne kirjottanu. Ehkä se kertoo jonkinlaisesta kasvamisesta. Tai sitten ei :D Minusta tuntuu siltä, etten koskaan kasva täysin aikuiseksi. Joissakin asioissa tietysti, kuten työ yms. Mutta miusta tuntuu että säilytän aina pilkkeen silmäkulmassa ja jätän kalkkistumisen muille!

Blogspotissa mainihin, että omistan LEOPARDIkuvioisen Jumpinin! Tässä muutama todiste siitä! :D Ps. Vaikka se ei olekkaan tyylikäs (melkeen nolo) se on maailman ihaninjamukavinjalämminjasulosin päällä! Trust me!



Siihen kuuluu huppukin! Se, joka Jumpinin on keksiny, on maailman fiksuin ihminen! <3 Pohdin myös tänään, että kukahan on keksinyt jäätelön. Se on ollut myös hyvinhyvinhyvin fiksu ihminen. Olen uhkaillut Patea jäätelökoneella. Sellainen tulee tähän huusholliin enemmin tai myöhemmin! Voisin tehä ihan minkä maikusia jäätelöitä vaan! ja vielä laktoosittomana! Mitä mahtavuutta! Ylistys jäätelökoneen keksijälle! :D

Asiasta villausukkaan ja kukkaruukkuun. Eilen taivas oli ihan mahtava ja otin siitä kasan kuvia! Taivaalla oli isoiso pilvivalli jonka takaa aurinko yritti paistaa. Ihan mahtavan näköinen. Harmi kun kuvassa se ei ole yhtään niin mahtava kun ihan oikeasti se oli. Mutta tässä muutama kuva pilvimuurista, joka yritti peittää alleen koko Joensuun!

 

 

Ihan mahtavan näkösiä oli nuo pilvet kyllä! Tykkäsin kovasti! Mie ku huomasin nuo pilvet keittiön ikkunasta, mie ryntäsin kameran kanssa meijän käytävälle ottamaan kuvia! Toivottavasti naapurit ei luullu, että koetan kuvata niitä niien ikkunoista :D Se ois ollu himppusen noloa :D