Tulin miettineeksi nyky-yhteiskuntaamme.  Miksi graffittien tekijät saavat suurempia rangaistuksia kuin raiskaajat? Graffittien jäljet saa peitettyä maalilla, millä piettää arvet jotka jäävät raiskauksesta? Minulle ei ole näin käynyt, joten voinko tietää miten kamalalle se tuntuu? En, mutta voin vain kuvitella.  Mutta syy tähän rangaistus järjestelmään on se, että graffittien tekijät aiheuttavat ylimääräisiä kuluja valtiolle, raiskajat eivät. Valtion täytyy kustantaa graffittien poisto seinästä. Miksei vain määrätä graffittien tekijöille sakkoja ja yhteiskunta palvelua jossa he itse poistavat oman graffittinsa. Luulisi että tämä ois tarpeeksi tehokas keino. Vankilaan laittaminen on minusta liioittelua. Mutta sitten nämä raiskaajat. Miksi heille annetaan armahdusta? Eihän raiskattukkaan ole saanut mitään armahdusta raiskaajalta! Ja kuka voi muka varmasti sanoa ettei hän tee sitä uudelleen? Ei kukaan. Kuinka monestikkaan on saanut kuulla uutisissa että vasta vapautettu raiskaaja on raiskannut heti vankilasta päästyään uuden uhrinsa. Eikö -vehkeetvainpois- menetelmä olisi kaikista paras! Jos ei osaa käyttää vehkeitäin oikein, ei tarvitse niitä ollenkaan. Eipä ainakaan voisi enää satuttaa ketään. Ja uskon että kun raiskaajat muistavat tämän rangaistuksen, raiskeukset vähenee. Onhan se hieman brutaalia mutta eikö raiskaus ole?
Ja sitten se ikuisuus kysymys, miksi raiskaukset yleistyy? Jos joku on katsonut joskus telkkaria, tietää että sieltä tulee aikamoista saastaa. Naiset kulkevat puolialastomina ja miehet käyttäytyvät kuin ääliöt.  Joten en yhtään ihmettele jos maailman katsomus vääristyy.  Muutenkin media on kauhean väkivaltaista ja seksististä.  Jopa lasten ohjelmissa on paljon väkivaltaa! Joka minusta on hyvin outoa.  Vaikka aikuisia ei viihdytäkkään muut kuin väkivalta, ei se tarkoita että näin on lasten kohdalla.  Lasten mieltä pitäisi varjella kaikelta tältä. 
Lehdistä saa lukea kuinka pieni poika on kuristan pienen tytön sairaalakuntoon. Onko tämä normaalia? Lapsella tietysti voi olla mielenterveys ongelmia, mutta kyllä kasvatuksessakin on ollut vikaa! Ei lapsen kuulu tehdä noin! On monia muitakin juttuja mitä lapsen ei kuuluisi tehdä. Kuten meikkaaminen. Ei eka luokkalaisen kuulu meikata ja ajatella poikia ja vaatteita. Silloin ollaan vielä lapsia, silloin leikitään ja juostaan verkkareissa. Niin minä tein kun olin ekalla luokalla. Silloin tosin ei ollut nukkeja joilla on meikkiä enemmän kuin laki sallii. Esikuvat ovat vääristyneet. Miksi ihmetellään lasten ja nuorten masennusta? Media asettaa suuria paineita ulkonäön suhteen. Jos sinulla ei ole pitkää vaaleaa tukkaa, pilli farkkuja ja pikku toppia, olet huono! Ei ketään voi osottaa sormella ja sanoa että olet vääränlainen! Media se tässä on vääränlainen! Ei median pitäisi muokata ihmisiä vaan ihmisten mediaa. Media on vain niin ylipinnallista. Miksei telkkarissa kerrota jotain oikeasti hyödyllistä. Uutisetkin on nykyään pelkkiä huonoja uutisia. Tiedättekö miksi? Koska ne viihdyttävät ihmisiä. Ei ketään kiinnosta jos jotakuta on lykästänyt lotossa. Silloin lähinnä tunnetaan kateellisuutta. Miksei voisi olla hänen puolestaan onnellinen? Koska ihmiset ovat kateellisia. Ihmiset ovat kateellisia kaikille kaikesta. Miksei vain voisi olla iloinen siitä mitä on? Miksi pitää harmitella niitä mitä ei ole.  Minäkin olen kateellinen, myönnän sen. Olen kateellinen ihmisille joilla on keittiö johon mahtuu ruokapöytä. Minulla ei ole sellaista keittiöö. Katselen lehdistä keittiön pöytiä ja mietin, että sitten joskus minulla on tuollainen. Onhan tuo vähän hassu syy olla kateellinen. En vain ymmärrä sitä että ollaan toisten ulkonäölle kateellisia. Mielestäni kaikissa ihmisissä on jotain kaunista ja nättiä. Sellaiset jotka yhteiskunta on "määrännyt" näteiksi ei ole niitä. Ne on tasaisen tylsää massaa. Kaikki ketkä uskoltaa erottua siitä massasta on omalla tavalla kauniita ja nättejä. En itsekkään ole mitenkään kaunis tai nätti mutta pidän silti ulkomuodostani. Vaikka välillä tuntuu ettei namasta ole mihinkään ja kaikkialla on liikaa, olen silti mielummin tämän näköinen kuin "median määräämä kaunis".
Haistattakaa paskat medialle ja yhteiskunnalle!
                                     

                                                                                                                   188256.jpg