Voiko ahneus kääntyä terrorismiksi? Voiko salaliitto teorioita olla? Miksi media ei vastaa kysymyksiin jotka katsojia askarruttaa? Onko Bush nykyajan Hitler? Luin tänä aamuna roskalehteä, metropolia, kunnes huomasin että sielä oli jotain mielenkiintoistakin! kirjoittaja pohti WTC:n tapahtumia. Kerron lyhyesti kirjoituksen pointin. Kuinka USAn ilmatilassa pystyi lentämään outoja lentokoneita kaksi tuntia? 1. Usan ilmatila on maailman tarkimmin suojattu. 2. Lentokoneissa on "jäljitin". Jos se poikkeaa reitiltä se ilmoittaa siitä. 
Miten  oli mahdollista että CIA:lla oli  juuri samaan aikaan harjotus "mitä tehdä kun lentokone törmää pilvenpiirtäjään". Miksi WTC 7 syttyi tuleen yllättäen vaikka WTC tornien vieressä oleva hotelli ei syttynyt? oliko sattumaa että Bushin veli hoiti WTC:n asioita?

Voiko olla mahdollista että USA itse aiheutti törmäyksen jonka jälkeen syytti siitä terroristeja, Osama Bin Ladenia. Onko sattumaa että USAN joukot hyökkää Osaman kimppuun? Luulen ettei Osama ole OIKEASTI tehnyt mitään. Usa Teki itse iskunsa ja näin ollen sai hyvän syyn hyökätä tähän "terrorosti" maahan jossa sattuu olemaan suuri öljyn tuotanto.. Osama pidätettiin heti, valehdeltiin medialle että Osama on kadonnut ja jatkettiin öljyn etsimistä. Usan täytyy pitää sijansa "rikkaimpana" valtiona joten keinolla millä hyvänsä ne murskaa pienemmät valtiot.

Kuulostaa aivan samanlaiselta salaliitto teorialta joka tapahtui 2. maailman sodan aikaan. Hitler sytytti tuleen suuren valtioviraston syyttäen siitä Juutalaisia. Eikös tämä WTC juttu kuulosta aika samalta?

Onko ahneudella rajaa? Bushin ahneus johti siihen että terroristit tuntevat olevansa uhattuja ja tekevät iskuja enemmän. Tai terroristit yrittävät kostaa tämän Bushille. En minä ainakaan haluaisi että minusta tehtäs hirviö mitä koko kansa vihaa ja pelkää. Niin Bush teki. Hirviöt ovet terroristeja. Epävarmuus ja pelko saa ihmiset uskomaan mitä vain. Miksei kukaan ihmetellyt sitä , kun Bushia ym. haastateltiin ne kiertivät kaikki kysymykset puhumalla ympäripyöreesti.

Tähänkö maailma on menossa? Usa hallitsee kaikkea? Pikku hiljaa se sortaa muut maat ja valtiot pelkäämään ja kunnioittamaan itseään. Silloin Usalla on täysi valta tehdä mitä vain. Silloin varmasti nousee kapina ja tapahtuu vallankaappaus jonka jälkeen maa on täyden sekasorron vallassa. Näinkö maailman loppu tulee? Tuhoamme toisemme? Ennustettiin että maailman loppu tulee silloin kun olemme tuhonneet asuin ympäristömme, niin ei kerkee tapahtumaan. Ihmiset ajavat itsensä ja toisensa umpikujaan.

Mutta voiko kellään olla niin paljon valtaa?  Tällä hetkellä voi, Bushilla. Hänen ahneutensa ja oveluutensa ansiosta hän on presidentti. Valeissa silloin laskettiin äänet moneen ja moneen kertaan ja silti niissä oli jotain hämärää. Bush voitti. Ei reilulla pelillä. Täytyy kyllä nostaa hattua Bushille. Olla nyt maailman ilkein, ahnein ja brutaalein, vielä julkisesti! Minä en tuohon pystyisi. Toivottavasti Bush nukkuu silmät auki. Tiedä mikä sielä oven takana kolkuttaa.
                                                    234564.jpg