Olen haaveillut jo jonkun aikaa Vagabondin kengistä. Ongelmana on vain, että ne ovat kalliita. Mutta suurempi ongelma on, ettei kenkäkaupoissa ole sopivaa kokoa. Nettikaupassa olisi, mutta lupasin itselleni, että saan ostaa ne kengät vasta sitten, kun saan töitä. Puuh, mikä lupaus.


Kuva : CLIK

Kengät ovat niin ihanat ja täydelliset. Kengät näyttää hyviltä farkkujen ja hameen kanssa. Toimii sukkahousuilla ja ihan paljailla kintuillakin! Ja mikä parasta, kengät ovat ihan mahtavat jalassa. Tai ainakin ne tuntuu sovitushetkellä mahtavilta. Olen käynyt ko. kenkiä kuolaamassa kenkäkaupassa useammin kuin kerran. Hups. Mutta lupasin kengät itselleni sitten kun saan töitä. Ikään kuin lahjaksi :)

Ja sitten on myös toiset Vagabondin kengät. Ei siis korkkarit vaan hieman tennarityyliset. Nekin ihan mahtavat! Ihanan yksinkertaiset ja nekin hyvät jalassa. Ja toimis hyvin farkkujen ja shortsien kanssa.


Kuva : CLIK

Kengät on ihanat! Ihan täydelliset farkkukengät ja toimis hyvin pitemmillä kävelysessioilla. En edelleenkään ole täysin sinut korkkareiden kanssa, joten varaudun matalilla kengillä, jos tiedän, että pitää olla kauan jalkojen päällä. Ja nämä popot olis siihen ihan täydelliset. Voi kumpa saisin pian töitä!