Sain kokea tänään jotain erikoista! Joensuussa Kiihtelysvaarassa on paikka nimeltä Chippewa Range Western-talli. Se on länkkäri kylä jossa on hevosia yms länkkäri hässäköitä. Kävin ratsastamassa hevosella missä oli cowboy satula. Eli satula missä ei ole ohjaksia vaan satulassa on "tappi" josta piettiin kiinni. Se oli kyllä hurjaa varsinki ku oon viimeks käyny ratsastamassa alle 10 veenä:D. Sitten ammuin jousipyssyillä joka oli oikeesti vaikeeta. Sain minä sen nuolen lentämään, mutta en saanu sitä siihen tauluun, johon se OIS pitäny saaha. Sain myös kokeilla ruoskaa. Alussa se vain sotkeutu käteeni ja jalkaan. Aikani sillä huiskin ja vakoilin muita ruoskan heiluttajia, onnistuin jopa! Siitä kuulu se läsähys ääni! Innostuin siitä vaan vähä liikaa ja huiskasin itteäni ruoskalla pohkeeseen. Minulla oli farkut ja pitkikset, eikä siinä ruoskassa mitenkää hurjana voimaa ja vauhtia ollu, niin sain jälen aikaseksi. Se sattu. Voin vaan kuvitella miltä tuntuu, jos jotakuta lyyään ruoskalla täysiä paljaalle iholle.. Hrrr.

Sitten sielä oli sellanen länkkäri esitys, missä oli pommeja ja ruutien rätinää. Feikkejähän ne tietenkin oli, mutta show oli hieno. Esityksessä oli kolme stunt tyyppiä jotka sitten "hakkasi" toisiaan. Oiski jääny siihen hakkaamiseen... Ne ampu ja heitteli toisiaan tuolella. Loppu oli niin huima että meinasin järkyttyä. Yksi tappelu pukari juoksi luoteja karkuun silloiseen "vesitorniin", jossa siihen on helppo osua. Toisella miehellä oli hauilikko ja se ampu sen alas sieltä. Se näytti tosi hurjalle ku mies hyppäs sieltä alas ja mätkähti tietty pehmustetulle alustalle, mutta silti. Se torni oli korkee. En enää muista mitä se sen korkeudeks sano mutta lähemmäs 10 metriä se oli.. vai jopa 14:S En kyllä mene vannomaan.

Oli niin hieno lopetus tälle työ viikolle tuo! Huomenna menen kotiin vanhempieni luokse ja saan nyt olla sielä vähän pidempään kun ei noita töitä ole kauheasti ensi viikolla:)

Hyvää Äitienpäivää kaikille Äideille! :)