Tänään ollu kyllä mukava päivä! Täällä rannassa on jäänveistokilpailu ja käytiin Paten kanssa niitä kattomassa. Tuotokset olivat mahtavia ja auringonpaistekkaan ei häirinny ;) Oltiin sen verran "myöhään" liikkellä, että kilpailun tulokset oli tullu ^^ Laitan muutamia kuvia hienoista tuotoksista, mutta olen pahoillani, koska en tajunnut kuvata taiteilijoiden nimiä.. En siis tiedä kenen tekemiä töitä ne on..

Ensimmäiseen kuvaan onkin tullut kyltti mukaan jossa on tekijöiden nimet, mutta eihän siitä selvää saa.. Ihana miun kamera <3 Eli tämä mahti kala on saanut 1. palkinnon! Onnea!

Tässä on kuolema. Veistoksessa on itse kuolema kera viikatteen ja kasan pääkalloja. Kamerani ei ole hyvä, ja tästä syystä varjokohdista ei saa selvää.. Työ on todella hieno, mutta kuvani ei tee sille oikeutta. Tämä veistos oli sijalla 2. :)

Heppa. Sijoitusta en muista :(

Kotka ja Aino. Enkä muista tämänkään sijoitusta...

Tämä kotka oli ollut yleisön suosikki! Ja en ihmettele. Kotkan siivet olivat mahtavat!

Pyydän anteeksi taas kuvien laatua. Olen toivonut uutta kameraa jo pitkään, koska kamerani on erittäin huono. Kuvausretkellä myös patteri tilanne oli huono, enkä pystynyt zoomaamaan, koska kamera sammui jatkuvasti. Toivottavasti löytäisin pian kameran, joka olisi hyvä ja edullinen (: