Ihanaa kun on lunta! Tuntuu, että on paljon valosampaa ja muutenkin maisemat on paljon ihanemman näköiset kun syksyllä. Etenkin silloin kun lehdet on tippunu puista ja on vaan pimeää, rumaa, märkää ja ankeaa. Talven ja kylmän ainut huonopuoli on se, että kuivun. Muutun totaalisen korpuksi ja karistelen ihoni pois. Kamalinta on pitää sukkahousuja. Tai siis ei niiden pitämisessä ole vikaa, vaan siinä, kun ne ottaa pois, tukehtuu pölypilvee. En ymmärrä miten ihmisestä voi lähteä niin paljon ihoa, kuivaa ihoa! Itteenikin meinaa ällöttää. Ja sitten se rasvan valinta. Kun en minä halua varistella ihoani pois, mutta en löydä sopivaa rasvaa. Iho kuitenkin vain pinnalta kuiva joten rasvan ei tarvitsis olla mitään super rasvasta. Sitä paitsi sellanen tuntuu ällöltä iholla. Mutta sitten kevyemmät rasvat eivät auta!






(Kuvat: CLICK)

Ostin eilen Body shopin Mango whip bodylotionia, mutta en osaa vielä sanoa arvioo siitä, Käytin sitä eilen ensimmäisen kerran. Tuoksu on ainakin hyvä ja rasva on kätevässä pumppupullossa. Tuntuu myös olevan super riittosaa. Pieni nokari riitti miun koipiin ihan hyvin :) Hintakaan ei ollut ihan päätähuimaava ja onhan bodyshopin tuotteet eettisesti tuotettuja niin mielelläni niistä maksankin hieman enemmän. Tuotteiden valmistuksessa käytetyt aineetkin INCI:n perusteella on hyviä, eikä ne sisällä turhia kemikaaleja ja myrkkyjä. Eli tälläiselle herkkäihoselle pitäs olla ihan hyviä, mutta katsotaan! Ostopäätökseeni vaikutti se, että sain ihan mahtavinta palvelua! :) Lähdin kaupasta iloisesti hypähdellen! Tuli olo, että minä olen se tärkein asiakas ja minua kuunneltiin siinä, mitä toivoin tuotteelta. Minulle ehdotettiin eri vaihtoehtoja ja kerrottiin tuyotteiden erot ja sain niistä sitten valita sopivamman. Joensuun Body shop on mahti!



Itkupotkuraivari! Onko miun koneesta kosahtanu muistikortinlukija?! Otin pullosta vartavasten kuvia, että saisin ne tähän postaukseen ja en saa niitä nyt koneelle, koska tyo pirun lukija ei suostu yhteistyöhön! Kräää! Ja tottakai se kameran piuhakin on paikassa x. Nyt meinaa rasittaa, mutta siis pullo on tuollainen niin kuin kuvassa :) Kuva on napauttu Body shopin sivuilta ku en voinu omia kuvia käyttää byhyy.