Löysin pitkästä pitkästä pitkästä aikaa itselleni tilattavaa H&M:ltä! Yleensä selailen kuvastoa/nettiä lähinnä näin: "tylsää, tylsää, tylsää.." Kaikki vaatteet ovat vaalen lohenpunaisia, mustia, valkeita tai harmaita. Olen NIIn kyllästynyt kohta kaikkiin nuista väreistä, mutta ihana uusi kuvasto! Kun näin nämä vaatteet, päätin HETI tilata! Tilasin siksi, että Divided merkkiä ei myydä Joensuun H&M:llä ja suurin osa hienoista ja ihanista vaatteista on Divided merkkisiä ko. putiikissa.

Minusta on ihana pukeutua syksyllä värikkäämmin ja mukavammin. Ja muutenkin tykkään syksystä, kun puut vaihtaa väriä, taivas on tumma ja sade hakkaa ikkunoita. Ihana tekosyy polttaa kynttilöitä ja löhötä sohvalla. Siis silloin kun ei ole töissä. Välillä kyllä tuntuu, että olen aina töissä..

Eksyin aiheesta, yllätys :D Eli takaisin vaatteisiin. Tilasin ihan mahtavan, värikkään pitkän, hupullisen neuletakin! Ihan mahtava löytö! Haaveilen jo viileistä illoista, sukkahousuista ja villasukista. Agatha Christien kirja ja kuppi teetä. Rakastan tätä mielikuvaa!


(CLICK)

Rakastan neuleen värejä ja huppua! Ja siinä on RAITOJA! En tiedä mitään parhaampaa kun raidat ja pallot! Minusta tuntuu, että kohta minun kaikki vaatteet on raitaa tai palloa. Eikä se haittaa! :D

Toinen paita jonka tilasin on ruudullinen. Tai lähinnä se taitaa olla mekko. Ainakin se löytyi mekko kategoriasta. Ja minun mittaiselle se varmasti onkin mekko, vaikka mallin päällä se näyttää aika lyhyeltä :D Ja siinäkin on värejä ja ruutua! Paita on ihanan marjapuuron värinen ja ruuduissakaan ei ole mitään vikaa. Miusta tuntuu, että olen höpertyny :D



(CLICK)

Mallilla huomattavan lyhyt mekko, mutta mittaltuani hetken, päädyin tulokseen että makon helma on vähän yli polveen. Eli siis täydellinen pituus! Mutta tuo väri! Tykkään!