Mie kaipaan ystäviäni ja heidän kanssaan vietettyä aikaa. Olisi ihana saada tytöt taas kasaan ja tehdä jotain porukalla. Vaihtaa kunnolla kuulumisia ja luoda uusia muistoja vanhojen joukkoon. aikuistumisessa ja vanhentumisessa on se ikävä puoli, että kaikki muuttavat eri paikkakunnille ja kaikilla alkaa olla oma elämä, niin on hankala järjestää tapaamista porukalla. Eikä tapaamiset voi olla enää spontaaneja niin kuin ennen. Mie kyllä rakastaisin viikonloppua pelkästään vaan tyttöjen kanssa. Pääsis olemaan kunnolla yhessä kun miusta tuntuu, että ollaan niin elosia ja puheliaita, ettei yks ilta riittäs mihinkää. Parasta ois, että kaikki muuttas tänne lähelle :D Mut se on vähän liian suuri toive.

Kaipaan myös sitä, miten tyttöjen kanssa tuli aina naurettua mahat kippurassa ja tehtyä muutenkin kaikkea omituista. Ehkä omituisin muisto on se, kun halusin ottaa kavereista valokuvia ja löydettiin ulkoa märkä ja homeinen sohva. Päätin sitten istuttaa miun kaverit siihen :D On siinäkii valokuva :D Tai se, kun kanat meinas hyökätä meidän kimppuun.. Ja mitähän vielä :D Haluisin viettää muistelu viikonlopun, missä voitas muistella meijän kaikkia omituisia toilailuja:D

Tietysti viikonloppuun kuuluisi myös kasaherkkuja, pelejä ja alkoholia :D Tanssia ja musiikkia. Tärkeintä kuitenkin ois ystävien seura! <3  I miss you girls!

Ps. Kuva on montamontamonta vuotta vanha. Kiitti ku suostuitte istumaan sillä sohvalla! <3  This is for YOU! CLICK