Tämä maistuin paremmalle miltäö se näyttää:D (uskokaa pois). Salmiakki kastike pääsi "hieman" valumaan ja sitä sitten olikin kaikkialla. (Onneksi ette nähneet pöytää;)). Tuntui ettäkastiketta oli enemmän pöyvällä kuin kakun päällä.

"Musta äitienpäiväkakku!? Hulluko olet?!" No en oikeestaan. Äiti sattuu vaan rakastamaan salmiakkia niin aattelin tehdä kakun joka varmasti maistuisi ja maistuihan se. Itekkin söin siitä 4 palaa:D ei kun.. viisi.. *punastuu*

Laitoimme kakun väliin vadelma hilloa, banaania ja kermavaahtoa. Päällä oleva harmaa mössö on kermavaahtoa johon sotkimme salmiakki kastiketta. En suosittele:D Se juoksettu aikasta nopeesti pursottaessa. Ja muutenkin se oli aika paakkuista. Ihan hyvältä se maistui kyllä^^.

Pursotukset ovat aika mielenkiintoisen näkösiä, koska en ole aikaisemmin pursottanut. Ekaksi kerraksi se onnistui mielestäni hyvin:).

588469.jpg
(Äiti kerkesi haukkaamaan jo palan ennen kuin siskoni ehti ottamaan kuvaa:D)
Seuraavalla kerralla jos teen salmiakki kakkua, jätän ylimääräiset salmiakki koristukset pois. Salmiakki päälynen ja reunoille VALKEAA kermavaahtoa. Niin ja kuorrutteen päälle koristeita, mutta muuten:)
(Lautanen jolla oli, oli himpun pieni ja kermavaahot valuivat alas..)