Nappasin idean jostain satunnaisesta blogista. Eli siis ideana on kertoa jotain 10:stä omasta idolista. Hullun vaikeaa! Eli otan haasteen vastaan!

194638.jpgEnsinnäkin Pikku Myy. Se on se asenne ja olemus. Pieni ja pippurinen. Muistutan kyseistä hahmoa välillä vähän liikaakii:D Olen pitänyt Myystä jo ihan pienestä asti. Pieneä jopa halusin samanlaisen makon kuin Myyllä:D.


665374.jpg Sitten tulee Peppi Pitkätossu. Tyttö joka olisin pienenä halunnut olla. Vahva kuin härkä mutta silti pieni ja suloinen. Leikimme usein Peppiä ystäväni kanssa. Ensin söimme puuroa ja sitten koetimme nostaa kerrossänkyä:D. Saahan sitä haaveita olla..

665390.jpg Ramones! Jos joku katsoisi levyhyllyyni löytäisi kasan kyseisiä levyjä. En muista miten innostuin Ramoneksesta mutta joskus ammattikoulussa se oli. Olin kyllästynyt suurinpiirtein kaikkeen musiikkiin kunnes löysin aivan uuden suuntauksen;). GABBA GABBA HEY!

225096.jpg NOFX! Bändi joka mullisti maailmani suorilla sanoituksillaan. Ihanan ironinen bändi joka vihaa amerikkaa. Vihaa ihmisiä. Jos joskus vatuttaa oikein kovasti, kuuntelen tänä stereot pauhaten! Kyseinen bändi ei tuota mitään sulosointuja eikä sen pidäkkään. Tässä bändissä on särmää! KILL ALL THE WHITEMAN!

241723.jpg
Hayao Miyazaki jonka leffat vievät aivan uuteen maailmaan. Liikkuva linna, Henkien kätkemä ja Naapurini Totoro. Katson ko. leffoja silloin jos tunnen olevani kiukkuinen tai surullinen. Nämä auttavat heti! Miten joku voikaan saada ihmisitä niin suloisia:).

665433.jpg Quentin Tarantino. Tämä mies elää aivan omassa maailmassa. Vaikka leffoissa on verta verta ja verta, se ei ole sillä mässäilyä. Huomio kiinnittyy juoneen. Ne on nerokkaita! Niin ovelia ettei loppua voi arvata. Rakastan niitä! Jackie Brown. Suosittelen kaikille. Pulp Fiction, suosittelen räiskinnästä tykkääville. Voisimpa omistaa kaikki hänen leffat!


188202.jpg Poikaystäväni. Hän jaksaa minua 24/7 vaikka tuntuu että kiukuttelen hänelle 24/7. Ihanan hassu tapaus. Arki hänen kanssaan on kaikkea muuta kuin tylsää<3. Vaikkakin unikeko mutta aamussa on parasta käydä herättämässä hänet^^. "eöehmmmm *mutinaa*" Hihihihih!

Äh.. tähän se sitten tyssäsi..:S:D Lisäilen niitä sitten kun tulee mieleen jotain. Pää lyö aivan tyhjää..