Pitkästä aikaa ihanan ihana viikonloppu takana. Kelit helli ja päästiin piiiiitkästä aikaa kalalle! Ja oli ihan mahtava kalastus sää! "Merellä", niin kuin isäni ja Pate järvellä käymistä kutsui, tuuli ihan hitosti ja tuuli nostatti hurjia vaahtopäitä. Jostain kumman syystä ei haluttanu jäädä sinne kalaan. Onneksi löydettiin ihana lahden poukama, mihin kävi pieni tuulenvire ajamaan itikat pois ja mihin aurinko paistoi ihanan lämpimästi. Parasta kohdassa oli se, että sieltä sai kallaa! Minäkin sain jopa muutaman affenen, kun yleensä mie en mittää saa :D.

 

Kuva: CLICK

 

Ahvenista iskä paistoi ihan mahtavia ahven fileitä! Ne on vaan NIIIIIN hyviä. Jos olisi mahdollista, söisin niitä ja ranskalaisia aina vain :D Viikonloppuna grillailtiinkii ekaa kertaa tänä kesänä. Grillissä käristyi tuore ananas, grillipekoni ja tietty makkara. Grillattu ananas on ihan törkeen hyvää. Sitä kannattaa oikeesti kokeilla. Vaikka ananaksen siivoamisessa menee hetki, se on sen arvoista. Grillissä siitä tulee mehukkaampaa ja makeampaa kuin mitä se jo on.

NOMNOM!

Kuva: CLICK

Ennen grillaamista ananaksesta kannattaa poistaa keskellä oleva kova "puuosa" ja kuoret. Syöminen on huomattavasti helpompaa ja mukavampaa. Kun nakkaat ananakset grilliin, kannattaa huomioida, että ne on tosi liukkaita :D Jos ne vaan heittää sinne, ne vaan jatkaa liukumistaan lattialle asti :D Suosittelen jonkinlaisia pihtejä tai lastaa, jolla ananakset grilliin asettaa.