Tänään on ollu pitkästä aikaa ihan M-A-H-T-I päivä ! Porukat kävi pitkästä aikaa kylässä ja lähettiin porukalla shoppailemaan ja ylläripylläri, rahaa palo aika tehokkaasti. Upsideisii. Ja aikuisten oikeesti, en ostanu edes mitään turhaa! Ihan mahtia! Päivän eka ostos oli uusi kenkäkaappi VIHDOIN. Olenkin haaveillut siitä jo ties kuinka kauan. Väri ei ole mieleen, mutta maalaus haaveet jo siintää silmissä :D Ehkä ensi keväänä kaappi kokee uudelleen syntymisen kätösteni kautta. Mutta muuten kaappi on mahti keksintö. Kokoaminen ei ollut niin hehkeetä ja miulta ja iskältä pääs muutama ärräpää ennen saatii se kasaan. Kaappi on bongattu JYSK:istä.




Anteeksi kamala sotku ekassa kuvassa :D Näppäsin kuvat hätäseen ja tajusin jälkeenpäin sotkut. Sotkut lähinnä johtuu siitä, että meillä on ollu siivoustalkoot tässä nyt pari päivää ja eteisessä on kasa roskia (papereita ja kartonkeja) menossa roskiin. Vessan ovikin jäänyt tyylikkäästi auki huoh..




Toinen huippuostos oli huopikkaat! Olisin halunnut näitä jo viime talvena, mutta olin aivan liian mattimyöhänen. Tänä vuonna päätin olla ajoissa ja sain kun sainkin omat Lahtiset! Pitää vaan toivoa, että tulee pakkas talvi ja pääsen käyttämään ihania uusia vinkkeleitäni! En tiedä mitään ihanempia kenkiä kun huopikkaat! Ne on mahtavat jalassa, lämpimät ja yltiö suloiset. Äiti pelkäsi, että kulutan kengät ennen talven tuloa, kun olisin halunnut hipsiä niillä koko päivän sisällä :D Oon vaan niin innoissani omista ihanista huopikkaista! Pakko laittaa teinisydän <3


Illan suunnitelmiin kuuluu vielä puolukkapuuron tai niin kuin ihana työkaverini sanoisi lappapuuron valmistus. Tarkotus ois ottaa puuroa huomenna evääksi. Puolukka puuro vaan sopii täydellisesti syksyyn. Sen maku ja väri ja kaikki vaan huokuu syksyä. olen muutenkin tänä vuonna super innostunut syksystä. Miulla on ihan tosi kummallinen oli sen takia. Ihan kun saisin jotain mystistä energiaa ja autuuden tunnetta jostain. Todella omituista :D Etenkin tuo autuus-osa. Olen aina ihan rauhaton ja olen kokoajan liikkeessä, mutta nyt minulla on ihan erilainen olo. Olenkohan rikki?


Muutaman rommicolan jälkeen.. :D


.. Saatoin hieman villiintyä...


.. Mittää en oo tehnynnä! :o :D


Tunnelmia ennen Pendulumin keikkaa. Areenalla oli paljon erilaisia esiintyjiä, mutta minusta kaikki kuullosti samalta. En ole elektronisen musiikin ystävä (mutta en vihamieskään) ja sen 5-6 tuntia kuulosta yhdeltä ja samalta biisiltä. Jos en erottanut missä esiintyjä vaihtui, kuinka olisin voinut erottaa biisin vaihtumisen? Koko illan aikana tunnistun kaksi biisiä ja kumpikin niistä oli Pendulumin. Mutta saipa ainakin bilettää. Ja idioottina laitoin korkkarit jalkaan, jossa oli kunnon korko ja arvatkaa vaan oliko jalat kakkana? :D Mutta ilta oli kyllä hauska! Kiitos kaikille seurueen jäsenille! ^_______^