Eräs ilta kysyin poikaystävältäni että jos kuuntelee metalli musiikkia niin onko pukeuduttava mustaan johon hän vastasi "No pukautuuhan räppiäkin kuuntelevat isoihin vaatteisiin". En ollut ajatellut asiaa ennen siltä kantilta. Se on totta. Musiikki luo tyylejä ja aatteita. kapungilla kävellessäni saatan katsoa ihmisten vaatteiden perusteella millaista musiikkia he kuuntelevat. Mutta onko tämä sitten yleistämistä? Punkkia kuuntelevat tunnistaa kadulta hetkessä. Heillä on paljon hakaneuloja,rintanappeja, niittejä, vöitä, aatteita kannattavia hihamerkkejä ym. Samoin metalli ihmiset tunnistaa samoin gootit. TeiniXitkin on ryhmä mistä ei voi erehtyä. Itse en tunne kuuluvani mihinkään ryhmään. Olen vain tylsä. Vaikka minulla on aatteita ja kuuntelen punkkia, niin en näytä siltä. Pitäisikö minun? Enkä enää voisi pukeutua mukaviin housuihin, pitkään t-paitaan ja trikoopaitaan? Onko pukeutumiseni mitäänsanomatonta? Mihinhän ryhmään luokittelisin itseni. Musiikki makuni perusteella punkkareihin, aatteeltani indie tyyppeihin ja harrastuksiltani hoppareihin. Olenko sekotus kaikkia näitä tyylejä? Ilmeneekö ne minussa jollakin tapaa? Ehkä ihmiset pukeutuvat mustaan koska he eivät kuuntele juuri muuta musiikkia kuin metallia. Ehkä hopparit pukautuvat isoihin vaatteisiin koska heidän mielestä se on se "ainut ja oikea" musiikin laji. Ehkä siksi minua on pukeutumiseni perusteella vaikea luokitella mihinkään tälläiseen ryhmään kun kuulun osittain näihin kaikkiin. Voiko se olla mahdollista? Voinko edustaa yhtäaikaa monia musiikin lajeja? Oikeastaan ei ole musiikkia mitä en voisi kuunnella. On musiikki tyylejä  joista en pidä mutta se on aivan eriasia. Trance,tecno ja house on ainakin musiikki tyylejä joista en pidä. en kuuntelisi ko. musiikkia vapaa-aikanani huvikseni mutta jos kuulen sitä jossain en ala huutamaan että "HYI VITTU! Miten joku voi kuunnella tällästä PASKAAA!" Mikä minä olen
haukkumaan muiden musiikki makua. Jos minua ei haukuta en minäkään hauku muita. Kaikilla on oikeus kuunella just sellasta musiikkia mikä itestä tuntuu hyvälle eikä meillä kellään ole oikeutta mennä sanomaan että "hei! Miten sä voit kuunella tällästä paskaa?!" Sama kun joku tulis sanomaan sulle "hei! Sulla on aivan kamalat vatateet päällä!" Joillekkin ihmisille musiikki on hyvin henkilökohtaista. En minä ainakaan halua kuulla keltään että kuuntelen sen mielestä paskaa musiikkia.
Saatan näyttää siltä että kuuntelisin vain sellasta musiikkia mikä sillä hetkellä on "in". Ehei. Harvoin kuuntelen musiikkia mitä soitetaan radiossa tai musiikki tv:llä. Tykkään vähän tuntemattomimmista bändeistä kuten Ramones, The Hives, Lapko, Nofx... Etenkin Nofx on bändi jota monet ei tiiä. Minäkin sain kuulla siitä satunnaiselta tuttavaltani.Tässä on lisää informaatioo kyseisestä bändistä :) http://www.nofxofficialwebsite.com/ (Jos jotakuta kiinnostaa).
Hyviä aatteellisia hetkiä!

                                                             225096.jpg