On ihanaa kun aurinko paistaa ja ilma on lämmennyt huomattavasti! Eilen häkellyin kun kävelin töihin, eikä paleltanut. Päin vastoin. Olin tumpannu päälleni ihan liikaa vaatteita (oletin, että siellä on taas -20 astetta pakkasta), ja kävelin hiki hatussa töihin. Hassuinta oli se, että jossain vaiheessa minun oli otettava hattu pois ja käveltävä avopäin! Se tuntui kummalliselta. Vähän sama kun lähtisi talvella ilman kenkiä ulos :D.

Tästä säästä innostuneena kaivoin kaapista 3/4 hihaset paidat esiin. Kyllä niillä tarkenee kun laittaa kunnon takin päälle. Ihan mahtavaa! Kohta voi ruveta myös käyttämään hameita ja sukkahousuja! Olen nyt päättänyt opetella käyttämään niitä enemmän. Tuntuu, että vaatekauppoihin on alkanu tulla jo kevät vaatteitta ja niiden joukossa on ollut muutama ihana hame. Ajattelin heittäytyä villiksi ja ostaa sinisen tulppaanihameen kera kukkakuvioiden! Toimisi mahtavasti mustan paidan & mustien sukkisten kanssa :3.

Mutta niin takaisin 3/4 hihoihin. Eilen töistä tullessani kävin Kulta Nallessa, koska en saanut Nominatioin koruuni palasia kiinni. Siellä ystävällinen myyjä kertoi vinkin (käytä hakaneulaa!) kuinka ne saa hyvin paikoilleen. Ajattelin, että voisin samalla vähän pistäytyä kaupoilla. Suunnistin ensimmäisenä JC:hen. Ja voi ja ah! Täydellinen mustapaita kera valkoisten pallojen odotti ostajaansa. Eli siis minua! Hihatkin olivat 3/4 hihat. Pakkohan sitä oli sovittaa. Ja kävelin kassan kautta tyytyväisenä kotia ^_^. Paita on ihan täydelinen (tai no se voisi olla himppusen pidempi. Rakastan pitkiä paitoja!) mutta siis muuten. Materiaali on ihanan kevyttä ja paita tuntuu mainiolta päällä :3.

Kuva ei ole kovin hyvä, mutta on hankala kuvata itseään :D Mutta ainakin siinä näkyy suurinosa paidasta! Paitoja oli monen muunkin värisiä ja pohdin, että voisin jossain vaiheessa ostaa sieltä valkean paiden mustilla pilkuilla! Pilkut & pallot <3 Mikähän niissäkin minua vetää puoleensa. Kuvassa minulla on jalassa myös pilkulliset sukkahousut, mutta kuvasta sitä ei näe.

Haha! Olihan niistäkii sitten otettava kuva. Ei taaskaan kovin hyvä. Kamerasta loppui patterit ja en löytänyt uusia mistään. Kuvassa myös meidän vanha punainen sohva. Sukkahousut ovat Lindexiltä ja paketssa tuli myös ihan tavan mustat sukkikset. Sukkikset ostettu samalla kerralla kun se pieni ruskea hapsulaukku, josta tein posteuksen jokunen aika sitten :).  Tuo eka kuva vääristää miun mittasuhteet ihan kokonaan. Joo onhan mulla pitkä selkä ja lyhyet jalat, mutta tilanne ei ole ehkä ihan NOIN paha! :D Ja kuva saa miut näyttämään pidemmältä ku olenkaan... :D (Täsmennys)