Käytiin Prahassa! Ja voih. I'm in love. Metron liukuportaissa töröttäessä salaa pohdin mielessäni kuinka iltaisin töiden jälkeen porhaltaisin metrolla ystävien luokse kyläilemään iltaisin, jos asuisin Prahassa. Kuvittelin jo mielessäni kuinka meillä olisi ihana pieni asunto täytettynä kaikilla ihanilla juttusilla. Ja me oltiin Prahassa viikko! Ja suunnittelin jo muuttavani sinne. Praha oli niin kaunis, tunnelmallinen ja ihana kaupunki, että mielelläni asuisin siellä. Plus siellä oli kaikkea! Uutta, vanhaa, rumaa ja kaunista. Vielä vierekkäin. Kuitenkin kaikki sopi ihanasti yhteen. Mie en käsitä. Miten joku paikka voi olla nii ihana? Miulla on vahva fiilis että olen menossa sinne vielä uudelleen! En vaan voi käsittää niiden talojen kauneutta. Patsaita ja krameluureja kerrostaloissa! Missä meijän talon kaunistukset on? Ihan paska puhetta se, että on lottovoitto syntyä Suomeen. Etenkin jos on syntynyt Pieksämäelle. Prahan jälkeen Suomessa kaikki on vaan ollu tylsää, tyhmää ja rumaa. Pakko laittaa kasa todistusaineistoa Prahan ihanuudesta!

No voihan passeliohjelmisto! Kaikki kuvat oli otettu pystypäin ja en jaksanut ruveta kääntelemään. Saitte sittenkin suppean Praha katselmuksen :D Pitää käännellä kuvat oikeinpäin ja poistaa huonot otokset :D Innostuttiin vähän ja otettiin kuvia noin 900kpl :D Hupsi deisii! Mutta oli vaan niin pakko. Kaikki oli niin ihanaa että halusin vaan kaikesta kuvan :D Kuvasin jopa ikkunan vipua. Se oli messinkinen ja näytti antiikkselta. Täällä ne on vaan jotai tavan rautaa ja ihan tylsät. Sellaset kahvat vaan.

Prahassa oli myös ihan mahtavia tuoreita sämpylöitä ja leivonnaisia! Lihoin viikon matkalla varmaa 5 kiloa kun söin vaan herkkusia. Ja löydettiin lähi ostarilta kiinalainen pikaruokapaikka Panda. Se ruoka oli taivaallista! Annoksetkin oli ihan kunnon kokosia ja annos makso euroissa varmaa jotai 3€. Uskomattomat ruuan hinnat siellä. En ymmärrä miten ne kaikki paikalliset oli niin ruikkuja :D. Ja ps. ihan hemmetin halpaa oluttaa. Harmi vain etten mie tykkää oluesta :D