En ole kirjottanu tänne kunnolla aikoihin. Ongelmana on etten keksi mitä kirjoitan. Mutta nyt mulla on asiaa!:D Haluan deep purplen keikalle! Liput 50€. Tiedän. Kallista kallista. Mutta se olisi sen arvoista. Ongelmana on etten saa sinne ketään mukaani. Ystäväni ei kuuntele samanlaista musiikkia kuin minä. On hankalaa olla erillainen. Ei siitä ole mitään hyötyä. Nytkin se vain aiheuttaa liian suuren ongelman. En ymmärrä erilaisia ihmisiä! Eikö heilä ole yksinäistä. Heti kun minä poikkean joukosta olen yksin. Miten muilla erilaisilla on seuraa. Vai onko samassa kaveripiirissä kaikki erilaisia? Mutta eikös sillo ne ole samanlaisia? Miten määritellään erilainen? Onko enää erilaisia ihmisiä? Joku koettaa olla erilainen niin huomaa että onkinh samanlainen niiden muiden erilaisten kanssa. Käykö kohta niin että tavallinen onkin erilainen?

Nautin afrikka teetä. Ja blogitan. Täydellistä. paitsi että päätäni särkee ja väsyttää. Täytyy kyllä mennä nukkumaan. Aamulla on aikainen herätys. Vihaan aikaisia herätyksiä. Käynistyn yhtä hyvin kun vanha auto pakkasella:D

pakkasesta puheen ollen. Jos joku on joskus miettinyt syväjäädytystä, ei tarvitse kuin mennä ulos. Toimii varmasti ja on edullista. Jonkun vain täytyy kantaa sinut pakkaseen ja sulattaa 100 vuoden päästä. Ja näin säilyt pitkään nuorena. Toimii paremmin kuin ryppy voiteet;). Voin taata sen!

Eli siis. kaikki ulos!