Mie oon ihan höpertyny. En voi ajatella mitään muuta kuin Prahaa ja sitä kun saavumme hotellille ja lysähdän sängylle lennon jälkeen. Ostin jopa maan mainion Praha kirjan kaikkine karttoineen. Kuvittelen mielessäni yhä uudelleen ja uudelleen kun kuljetaan Prajan katuja ristiin rastiin ja nappaillaan kuvia millon mistäkin : "Prahalainen lokki!" "Prahalainen kukka!" "Prahalainen kivi!" "No ei mutta ihka oikea Prahalainen!" :D Onneksi ostimme isomman muistikortin kameraan... Matkaoppaita luettuani sain selville, että Prahassa syyään rasvasta ja tukevaa ruokaa. Hyvä hyvä! :) Sekä leivokset ovat kermaisia ja sokerisia! Ja konditoriot ovat edullisia. Ihan mahtavaa. Haluan päästä ihanaan puistoon piknikille kera konditoria herkkujen.



Kuvat : CLIK


Ja lähetän kasapäin kortteja kaikille, koska sekin on halpaa. Ja shoppailua en malta odottaa. Ja tietysti ne kaikki mahtavat nähtävyydet linnoista katedraaleihin ja puistoista hautausmaihin. En siis ole mikään hautausmaa hullu, mutta siellä on kuuluisa old jewish cemetery joka on pakko nähdä! Harmittaa vaan, että se on mahtava turistikohde ja siellä on sen vuoksi paljon ihmisiä. Olisi ollut ihana päästä fiilistelemään siellä ihan keskenämme ja kertomaan omia tarinoita. Pidänhän vampyyreista ja tämä on oikein otollinen hautausmaa mielikuvitellulle ;)



Kuva : tiältä



Tämä kuva on googletettu hakusanalla "old jewish cemetery". Eli ylempi kuva ei ole oikeasta hautausmaasta mutta alempi kuva on :). En malta odottaa että pääsen kuvailemaan hautausmaata oikeasti!