Jälleen kerran olen vkonlopun yksin kotona. Hassua. Poikaystäväni lähti tunti sitten ja tuntuu että näännyn ikävään (ja nälkään). Suruuni voin syödä suklaata ja nälkääni pinaattilettuja ja perunamuusia. Kunnon herkut:). Harmi kun puolukkahillo on loppunut. Olisin niin mielelläni sitäkin syönyt. Noh.. Pitää odottaa kesään jotta pääsee marjastamaan kunnolla. Toivottavasti uudessa asunnossa on sitten kunnon pakastin kun täällä ei ole kuin pelkkä lokero, eikä sinne mahdu mitään. Raivostuttavaa.

Illalla pitäisi mennä pariksi tunniksi töihin ja sitten ystäväni tulee luokseni viettämään vkonloppua:). Niin, en minä olekkaan yksin mutta tarkoitin sillä että ilman poikaystävääni..:P. lauantainakin olisi töitä. Pitäisi mennä erääseen tapahtumaan olemaan noita ja jakamaan lapsille mahua ja keksejä. Toivottavasti olisi kaunis ilma. Vesisateessa on ikävä jökkiä metässä.

Nyt täytyy mennä vahtimaan perunoita ettei ne kiuhu kattilasta yli. Se tästä vielä puuttuisikin.. *huokaus*. Pohjaan ne ei ainakaan pala kun laitoin sen verran reilummin vettä. Niin kuin aina. En oikein osaa suhteuttaa veden määrää keitettäviin juttuihin. Ehkä vielä joku päivä:P.

                        
                          188263.jpg