Kävin tänään pitkästä aikaa shoppailemassa ja löysinkin jotain. Ja ihan oikeasti hyödyllisiäkin juttuja :D Tai jutun. En mie paljoa ostettavaa löytäny. Tuntu ensin etten löydä mitään vaikka kierreltiin ja kierreltiin. Päätettiin kävästä Onlyssa Marjan kanssa, vaikka harvoin sieltä mitään löytyykää, mutta tällä kertaa tärppäsi. Löysin topin/mekon joka on tosi väljä, mutta ei silti näytä siltä että pitäisi päällä raskausmekkoa. Malli on minulle tosi hyvän mittainen, että mekkoa voi pitää ihan vaan sukkahousujen kanssa. Ei se näytä pahalta farkkujenkaan kanssa. Mahti löytö!


Kuva ei anna sille oikeutta, koska se päällä laskeutuu ihan eritavalla. Tuossa kuvassa se vaan roikkuu. Mekon helmassa on kuminauha, joten mekosta saa lyhyemmän halutessaan ja minusta se on todella söpö, kun helmasta tulee hieman pussimainen. Mahan turvotuskaan ei näy tuossa mekossa! Ja jos siihen haluaa vähän enemmän muotoa, siihen sopii passelisti vyö! Eikä tuon kanssa tarvihe stressata koruista, kun ei se tarvia. Kaula-aukon ympärillä on sen verta koristusta että korut vain hukkuisi ja alkaisi näyttää sekametelisopalta. Mekon hintakin oli mielestäni ihan kohtuullinen 26,95€! Innostuin mekosta sen monikäyttöisyyden takia!

Tämän löydön jälkeen olin varma etten enää löydä mitään ja olin jo lähdössä kauppaan ostamaan ruokaa, kun Marja ehdotti vielä, että käydään H&M:ssä. Ovesta astuttuamme heti vasemmalla oli lasten takkeja. Ja ne oli ihan mahtavia! Ostin sellaisen kun 170cm koko mahtui oikein mainiosti. Takki onkin aivan yliveto! Takin leikkaus on huippu ja saa näyttämään paljon kapeammalta kuin mitä on, takin pituus on loistava ja siinä on taskut! Ainut miinus on se, ettei takissa ole huppua.



(Kuvat : Click)

Takin hinta oli myös aivan loisto! Takki maksoi 19,95€! Harmi kun minulle ei mahdu kaikki lasten vaatteet! ostasin ne sieltä kun lapsille tehdään paljon edullisempia vaatteita kun aikuisille. Tietty en siis ostaisi lasten vaatteet näköisiä vaatteita. Nykyään sitäpaitsi lapsille tehään melkein samanlaisia vaatteita kun aikuisille, on minihametta, glitteriä ja leggaria. Uskomatonta. Kohta lapset kulkee 10 cm koroissa!

Takki ei ole aivan sitä mitä olin etsinyt. Alla on sen värinen takki mistä olen haaveillut, mutta sellaista ei ole tullut vastaan. Ei edes kohtuuttoman kalliina. Paitsi netissä. En uskalla ostaa takkeja sieltä, koska en tiiä minkä kokoisia takkeja minun pitäisi tilata ja vihaan tuotteiden palauttamista! Onneksi uusi takki on kiva takki! Ostan vaan pirtsakan huivin ja sillä sipuli!