Anteeksi nyt vain Praha hypetykseni, mutta siellä oli vain niin U-P-E-A-A!

Nappasin kuvan lähi ostarista ihan vain testatakseni pattereita. Ensimmäinen pattereiden ostosreissu ei mennyt ihan putkeen. Patterit loppuivat ekan kuvan ottamisen jälkeen. Nämä patterit pitivät kyllä hyvin virtansa!

uskokaa tai älkää, mutta tämä on piraija! :D Lähi ostarilla oli ruokapaikka missä olisi voinut ostaa piraijanliha pihvin, mutta se jos mikä oli kallista! Mutta hurjat kalat oli kyllä akvaariossa!

Tanssiva talo. Tuo oli kyllä aikamoinen rakennelma. Vissii tuolla ylhäällä olis ollu ravintola, mutta kallis sellainen. Ei sitten viitsitty käyvä sisällä. Vaikka ois se hienoa ollu, kun kuulemma ravintola on sisustettu ulkomuotoonsa sopivaksi.

Praha on luvattujen siltojen kaupunki :D. Mutta kuvan pääasia oli mahti taivas, joka ei sitten kuitenkaa ole kuvassa yhtään sellainen kun livenä. möh. ps. oli siellä aurinkoisiakin päiviä :D

Rotunda. En tiedä mikä se on :D Liittyy uskontoon :D

 

Vysehradin linna. Hieno rakennus ja oikein mahtava sisältä, mutta minun mielestäni se oli enemminkin katedraali kuin linna :D Olin hieman harmissani kun sisällä oli kuvauskielto. Mahtavia kultaisia alttaritaulun kehyksiä ja upeita maalauksia katossa!

 

Samaa linnaa vielä, mutta etupuolelta. SItten kun mie oon iso niin meijän ulko-ovet on samalaisia!

Ovan kaaren alle komeili narrin pää! ^_^  Tosi söpö!

Prahan linna ja st. Vituksen katedraali, jonka rakentamiseen meni 600 vuotta! Puuh! Ja tiedostusluontoinen asia: Muutetaan sitten isona tuonne Prahan linnaan. Pate päätti :D