Pidimme eilen tuparit/synttärit:). Täytän tosin vasta sunnuntaina mutta oli kätevää juhlia kaikkea yhtä aikaa. Oli kyllä mukavaa^^. Paikalle tuli juuri sopivasti porukkaa ja tunnelma oli hyvä. Tykkäsin. Pidän paljon enemmän ystävien kanssa "juhlimisesta" porukalla jonkun luona kun baarissa istuskelusta. On jotenkin intiimimpää olla vain omalla porukalla ja viettää aikaa.

Sain jopa lahjojakin! Tykkään niistä kaikista kamalasti! Ihailin niitä aamulla herätessäni:D. Sain muumi mörkö mukin, Pikku Myy juomalasin täynnä salmiakkia, kolme 50´s juomalasia missä on hassu pikkutyttö syömässä muroja ja sitten kaksi viinipulloa:)plus pienen pienen finlandia vodka pullon. Noin, nyt sekin on siellä:D. Vaikka tuparit olikin meidän yhteiset, poikaystäväni sanoin että saan pitää lahjat koska minulla on synttärit. Vaikka ne onkin minun, käytetään niitä molemmat. Eiköhän se ois ollu ihan sama kun olisi suoraan sanonut että ne on yhteisiä. Hih. Huomenna saan sitten poikaystävältäni lahjan. Sanoin jo hänelle että herätän hänet aikaisin aamulla kun en malta odottaa. Hän ei pitänyt ideasta. Himputin unikeko.

Leivoin juhliimme snickers kakun! Se on ihan tosi hyvää ja tosi makeaa. Yhden palankin syöminen tekee tiukkaa. Kuorrutin sen valkosuklaa tobleronella:).

Snickers kakun ohje:

2 prk maapähkinä voita (itse käytin yhteensä kilon kun tein reilumman kakun)
2 dl siirappia
1 dl sokeria
n. 5 dl cornflakeseja
n. 3-4 dl suolapähkinöitä (tavalliset ja maustetut pähkinät käy myös!)
1 tl vaniljasokeria

Kuorrutus:
n. 200 g tummaa/ vaaleaa suklaata

Valmistus:

1. Keitä yksi purkillinen maapähkinävoita siirapin ja sokerin kanssa, hämmennä kunnes sekoittuu hyvin.

2. Sekoita kulhossa cornflakesit, pähkinät, vaniljasokeri ja toinen         purkillinen maapähkinävoita.

3. Yhdistä seokset ja levitä laakeaan astiaan tai irtopohja kakkuvuokaan.     Sulata suklaa (mieluiten vesihauteessa) ja levitä päälle. Koristeeksi vaikka pähkinöitä. Laitä jääkaappiin kovettumaan.

                                               188197.jpg


(jos tarkkailet ruokien kalorimääriä, älä tee sitä tämän kakun kohdalla.. Voi tulla järkytys ;)