Olin Ilosaaressa vkoloppuna ja oli kivaa! Vaikkakaan Pate ei päässyt mukaan:'( joka oli surku. Mutta muuten! Lauantaina oli aurinkoista ja lämmintä ja kivoja esiintyjiä. Etenkin Him! Aah! Se oli niin hyvä! Vaikkaki ehkä Villen masennuksen saattoi aistia.. Fiilis ei ehkä ollut niin katossa kun oisi voinut olla, mutta tyhjää parempi:). Sain otettua jopa hyviä kuvia! Ah. Ilosaaressa on vain sitä jotain. Paljon ihmisiä ja hälinää. Vaikkakin Himin keikalla ollessani joku tuikkasi käsivarteeni tupakan josta jäi jälki. Ja joku eukko kaatui päälleni kun oltiin nurtsilla istumassa ja syömässä. Muita haavereita ei sitten tullutkaan. Paitsi pikkuvarpaasta lähti nahkat kun oli kökkö kenkä valinta. Se vain johtui siitä kun luultiin lauantai aamuna että tulee kylmä. Matkalla piti sitten kääriä housujen lahkeita ja ottaa sukat pois. Hiton suomen suvi!

Sunnuntaina olikin sitten vähän latteampi meininki. Lauantain jälkeen väsytti ja aurinko ei paistanu ja ei ollu kovin kummosia esiintyjiä, joka oli harmi. Hyvä esiintyjä ois voinu pelastaa senkin päivän. Kävin sitten välillä kotona ja illalla menin uudelleen katsomaan Tiktakkia. Se oli hyvä yliväsyneenä riehumis keikka. Ja juu en, en pidä Tiktakista. En yhtään. En ole ikinä pitänytkään. Se ei vaan ole kovin rispektiä herättävä bändi.

Juotua siellä ei tullu. Koko vkolopun aikana 3 lonkkua. Hurrei:D. Kaksi lauantaina ja yksi sunnuntaina. Jotenkaan ei vaan maistunut. Plaah. Tuntuu että en ole oikeen koskaan elänyt juomis ikää ja nyt tuntuu että olen sen vähäisenkin vaiheen yli kasvanut. Riippuu kai fiiliksistä, mutten siltikkään jaksa juua paljoa vaikka oiskin fiilistä. parempi tietty näin:). En valita!

Mutta nyt arki kutsuu askareihinsa-->

745745.jpg
Ville Valo <3 :)