Pakko tehä joulupostaus! oon ihan masis kun piti ottaa joulukoristeet pois. Joulu on siis virallisesti ohi. Minulle tulee aina ihan kamala surku, kun joulu hurahtaa ohi. Rakastan joulua! On siitä Jeesuksen syntymästä ollut jotain hyötyä ;) Vaikka olinkin jouluna töissä ja vietimme joulun kahdestaan Joensuussa, niin joulu oli mitä parhain. Saatiin saunavuoro ja tehtiin herkkuherkku ruokaa. Toisaalta ehkä siksi tämä joulu olikin niin kiva, kun saimme viettää ihan omanlaisen joulun aivan kahdestaan kotisalla takkatuli DVD:n kera :D


Ihaninta kuitenkin oli, kun saatiin porukoilta tekokuusi lainaan! Sen koristeleminen oli mahtia ja tuli jotenkin niin tosi kotoisa olo kun kuusi kökötti olohuoneen nurkassa kaikkine paketteineen. Tykkäsin! Innostuin myös ennen joulua ostelemaan H&M:n verkkokaupasta kaikkia jouluhärpäkkeitä (niistä olikin postaus aikaisemmin) ja oli ihana saada laittaa kaikki uudet jutut esille :)

 

Juotiin ruuan kanssa viiniä :) Yleensä en edes tykkää viineistä, etenkään punaviineistä, mutta tämä oli hyvvää!

Ruokaakin ole ihan riittämään = syötiin sitä vielä monta päivää...

Meidän oma kuusi, jonka latvassa keikkuu itsetehty latvatähti *ylpeilee*

Käytiin myös viettämässä joulua Pieksämäellä, jossa ei ollut juuri lainkaan lunta! (Kuvassa siis punatulkku, jos joku ei tunnistanut!)

Savonlinnassa kävimme viettämässä joulua uutena vuotena ja siellä meitä viihdytti söpönen kissaneiti Viiru!