Miulla on ollut ihanat viime päivät! Löhöilyä, herkku ruokaa ja askartelua! Ja tämä kaikki alkoi perjantaina, kun söimme tortillojaa (suosikkiii!) ja sain ihanan hieronta tuokion. Loppu illan möhösinkin jumpinissani ja töllötettiin lehvaa. Ihan parasta! Mutta siis tortillat! Ne on ihan maailman parraita! Sisälle saa työntää mitä vaan ja ne on aina ihan sika hyviä (no siis jos sisälle työntää jotai pahaa, ni ei ne sitten oo.. :D) Ja oon ihan hulluna salsa soosiin. Parasta on se Pirkan medium <3 Laitan sitä aina jopa leivän päälle, jos sitä jää tortilloista yli! Ja voisin syyä tortilloita vaikka kuinka. Ennen jaksoin tyyliin kaks ja nyt menee kevyesti neljä :D Kohta mätän niitä kaheksan peräkkäin. IHANIA!

On mainio idea heittää kaikki tuonne jauhelihan (tai kasvis syöjät voi laittaa soijarouheen) joukkoon! Etenkin jos laittaa jauhelihaan (soijarouheeseen) taco maustetta, niin se mauste leviää ihanasti tompskuihin ja ananaksiin. Tai mitä ikinä sinne laittaakaan.

Ja sitten niihin joulukortteihin. En tiiä mistä sain innostuksen tehä kortit Jo nyt, mutta nyt ne on valmiina ^^ Tietty, jos muistuu ihmisiä mieleen, joille pitää kortti laittaa niin voi sitten näprätä niitä lisää:) Oon aina tykänny askartelemisesta ja käsillä tekemisestä. En sano, että miun tuotokset aina onnistuu ja oon yksinkertaisuuden ystävä (johtuu siitä, etten jaksa näpertää kauan samaa korttia:D) Eilis-illan tuloksena on 18 hyvin eri kokoista ja näköistä korttia. Pitäs vaan keksiä niille kuoret, ettei koristukset putoile matkalla.