Patella onkin haimatulehdus! Joka on lähinnä ammatti juoppojen tauti. Ollaan vaan ihmetelty mistä se on tullut. Ikävää silti:(. Tuntuu etten saa Patee ikinä kotiin.. No nyt se on siirretty mikkelistä joensuuhun! On lyhyempi matka mennä kattomaan! Vaikka joka päivä<3. Silti kyllä kamala ikävä. Ei oo kivaa kun toinen joutuu olemaan onnettomana sairaalassa letku ruokinnassa.. Varmasti kotona paranis nopeemmin! Hmph. Sairaalassa haiseekin kamalalle ja on ahistava ilmapiiri.Se on paikka minkä ilo kiertää kaukaa. Ja en ihmettele. En minäkääsinne kovin mielelläni mene. Ja sitten kun menen sinne ni alan vaan heti vollottamaan. Käsittämätöntä. Minun kai pitäisi olla se lohduttava osapuoli mutta se menee vähän väärin päin. Se vaan johtuu siitäku en saa Patea kotiin ja ikivä kalvaa. Enkä nauti näystä jossa Pate makaa letkuissa sairaalassa. Se saa karvat pystyyn. Vähemmästäkin tulee surulliseksi.

No huomenna menen katsomaan Patea kun olen päässyt tösitäja ajanut joensuuhun:). Ootan sitä innolla. Olen NIIn varma että työpäivä menee extra hitaasti just sillon kun sen pitäsi mennä nopeesti. Ja sitten serkkuni tulee meille ja mennään yhessä Ilosaareen. Ilosaari ei oo kyllä yhtään sama ilman Patea:(. Mutta kaikkea ei vain voi saada. Sain ainakin serkkuni meille:). Sitäkin olen ikävöinyt. En kyllä yhtään samalla tavalla kuin patea nyt, mutta se on varmasti aivan normaalia ja ymmärrettävää. Siskonikin tulee Ilosaareen. Sen ekat festarit:). Pate luovuttaa lippunsa sille ettei se mene nyt ihan hukkaan:/.

Taidan jatkaa valittamistani ikävästä ja sairaaloista joku toinen päivä:). Älkää joutuko sairaalaan ja hyvää "Ilskaa" kaikille sinne menijöille!:)